Relaxa.md
Vezi coşul.

Ulei eteric de Arbore de ceai

Uleiul esenţial de Tea Tree are virtuţi incontestabile și dovedite, acţionează eficient împotriva infecţiilor bacteriene, virale și fungice, și este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. În cosmetică este interesant în special pentru acţiunea benefică asupra pielii afectate de acnee, rozacee, acnee juvenilă - preventiv sau curativ. Este un produs de ajutor și pentru igiena intimă dar și cea orală.

Utilizare pentru trup și suflet: aplicațiile cele mai importante ale uleiului de arbore de ceai se datorează remarcabilelor sale proprietăți antifungice şi antivirale, fiind astfel un aliat preţios al sistemului imunitar în lupta cu infecţiile virale.

Aromă: proaspătă, rece, amăruie, balsamică, de camfor, puţin picantă, cu note ale aromei de cardamon şi nucșoară.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a frunzelor şi vârfurilor arborelui de ceai australian (Melaleuca alternifolia Maid), familia mirtaceelor (Myrtaceae).

Indicaţii: gripă, răceală, bronşite, pneumonie, tonsilită, sinuzită, stomatită, gingivită, otită, sângerarea dinţilor, halitoză, cistită, uretrită, înţepături de insecte, tensiune nervoasă şi nelinişte, herpes, răni şi plăgi greu vindecabile, arsuri, acnee, inflamaţii şi abcese purulente, furuncule, dermatomicoze, eczemă, înţepături de insecte, mătreaţă, pentru îngrijirea zilnică a pielii grase cu impurităţi, ca remediu dezinfectant eficient, care poate înlocui iodul, verdele de briliant şi alte antiseptice tradiţionale.

Greutate: 15 g
Preţ: 45lei

Asistenţă clienţi

Utilizarea site-ului