Relaxa.md
Vezi coşul.

Ulei eteric de Ylang -Ylang

Uleiul de Ilang-Ilang se obţine prin distilare cu aburi a florilor de Ilang-Ilang. Zona geografică de provenienţă este Madagascarul.

Este un ulei extrem de apreciat pentru parfumul său dulce floral, exotic, voluptuos și senzual. Are proprietăți stimulante, afrodisiace și antidepresive iar în cosmetică este folosit pentru calitățile sale de tonifiere, revitalizare și pentru a conferi strălucire părului.

Ulei eteric de Ylang -Ylang este un preferat al industriei de parfumuri, are proprietati antidepresive, afrodiziace, antiseptice si hipotensive, fiind un extraordinar tonic si stimulant (inclusiv sexual). Parfumul sau exotic floral, de o intensitate ridicată, stimulează relaxarea şi are un efect calmant nu numai asupra corpului, ci şi a minţii. Astfel, uleiul esenţial de ylang-ylang este ideal în aromaterapie şi ajută la crearea unui mediu cald, detensionant şi senzual.

Inhalaţiile

Inhalaţiile sunt foarte potrivite pentru tratarea problemelor respiratorii, a răcelilor, gripei şi pentru pregatirea tenului în vederea unui tratament cosmetic. Pemtru aceasta, se toarna într-un vas 1 L de apa clocotită şi se adaugă 3-4 picaturi de ulei. Vaporii degajaţi se inspiră stînd aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare. O metoda mai simpla şi rapidă de a face o inhalaţie este aceea de a stropi un servet cu 2-3 picaturi de ulei şi a-l mirosi cîteva momente. Inhalaţiile sunt contraindicate persoanelor care sufera de astm sau epilepsie, deoarece pot declansa o criza.

Masajul

Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esentiale. Masajul din cadrul aromaterapiei aduce benificii atît uleiurilor cît şi pe cele ale masajului în sine. Pentru o sedinţă de masasaj se adaugă 4-6 picături de ulei esential (sau de amestecul de uleiuri pe care il preferaţi) în aproximativ 100 ml ulei de masaj. Dupa un masaj în cadrul aromaterapiei, uleiul nu trebuie îndepărtat prin spălare, evitîndu-se baia sau duşul timp de 6-8 ore. Astfel se asigură o absorbţie completă a uleiului volatil.

Greutate: 15 g
Preţ: 85lei

Asistenţă clienţi

Utilizarea site-ului