Relaxa.md
Vezi coşul.

Livrarea

Cum comanzi

Paşii sunt simpli, aceeaşi ca in oricare alt magazin on-line:

1. Alege produsele.
2. Foloseşte coşul de cumpărături.
3. Inregistrează-te.
4. Comanda

Relaxa.md iţi oferă posibilitatea să alegi dintre sute de produse, ordonate după categorii distincte . La aceste categorii poti avea acces fie din meniul superior, fie din cel lateral stînga. Fiecare dintre aceste categorii are subgrupe impărţite astfel încît să iţi uşureze cautarea. Un simplu click pe fiecare dintre produsele listate iţi va dezvălui o scurtă descriere şi fotografia in detaliu a produsului. Daca te-ai hotărît asupra unui produs, fă click pe butonul "cumpără", dar nu uita să alegi şi numărul de bucăţi pe care vrei să il comanzi din acest produs. Pe tot parcursul navigarii prin magazinul nostru virtual, conţinutul cosului de cumparaturi iţi este afişat în coltul din dreapta sus. Daca te-ai răzgandit in privinţa cumpărării unui produs, poţi oricand să il ştergi din coşul de cumpărături, astfel incît acesta nu va aparea in comanda ta finală.

Cand ai terminat de selectat produsele şi cantitătile, da click pe coşul de cumpărături, vei vedea ce ai cumparat şi vei putea trimite comanda. Urmează introducerea adresei unde vrei sa primesti produsele, numele si datele de contact. Acum tot ce iţi rămăne de facut este sa apesi pe butonul Transmite comanda. De acum, totul ramane in grija noastra.

Cum platesti

Modalitatea de plata a produselor comandate la www.relaxa.md este simpla: vei plati cash, in momentul in care primeşti produsul. Nu se acceptă plata parţială a comenzii.

Cum se face livrarea

  • Dupa ce ai plasat comanda, vei fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, pentru a confirma comanda şi a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.
  • Localitati de livrare: Livrarea se face in doar in raza or. Chisinau.
  • Durata livrarii: variaza in functie de ora la care ai plasat comanda: daca ai comandat pana la ora 10:00, (in Chişinau): livrarea se va face timp de 24 ore de la ora plasarii comenzii, iar daca ai comandat dupa aceasta ora, livrarea se va face de la 24 - la 48 ore de la plasarea comenzii.  Dacă comanzi sîmbata sau duminica, livrarea se va face incepînd cu ziua de luni a săptămînii. Pentru tine am pus la punct o reţea de transport ce reduce la minim timpul in care articolele comandate iţi vor fi livrate.
  • Taxa de transport (in Chisinau) ce va fi adaugată comenzii tale va fi de 25 lei, iar comanda minima de 150 lei.
  • Livrare gratuita – Marfurile comandate in valoare de 200 lei vor fi livrate gratuit. Produsele nu pot fi returnate după vinzare.

Asistenţă clienţi

Utilizarea site-ului