7. Livrarea
7.1 Livrarea pe teritoriul Chisinaului se efectuează prin curier propriu , comanda minimă este de 500 de lei, livrarea este gratuită si va fi livrata de curier in 24 de ore de la plasarea comenzii.

7.2 Livrarea se efectuează în mod implicit prin servicii de curierat rapid. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 - 17.00

7.3 În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile.

7.5 Livrarea unei Comenzi în țările membre UE: taxele de transport sunt calculate automat şi afişate de Site pe parcursul finalizării comenzii. Vezi: tarife actuale

7.6 Agenții de curierat și transport marfă nu asigură reglarea temperaturii în funcție de sezon în vehiculele de transport. Acest lucru nu va afecta integritatea produsului. Este indicat ca în perioada în care temperaturile exterioare sunt extreme, anumite produse să fie păstrate la temperatura camerei pentru 24 de ore, și eventual amestecate, ca să-și recapete consistența.

7.7 Relaxa Aromaterapie SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de Relaxa Aromaterapie care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de companie față de Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de Relaxa Aromaterapie SRL de la Cumpărător.